Kauniaisten radiokerholla on kerhotilanaan kolmesta huoneesta koostuva pommisuoja Kasavuoren koulukeskuksessa.

Olohuone

Ensimmäinen huone toimii olohuoneena. Sen kiinteään varustukseen kuuluvat kulmasohva, joukko tuoleja, pöytä, pieni keittiökulmaus kahvinkeittimellä sekä jääkaapilla, videotykki ja valkokangas sekä videotykkiä ohjaava tietokone. Varustukseen kuuluu myös pölynimuri (Volta U1020), jonka käyttö saattaa ajoittain olla jopa suotavaa.

Säätämö


Toinen huone on säätämö, joka on varustettu radioiden ja muun elektroniikan rakentelua varten.

Säätämöstä löytyvät työkalujen lisäksi mm. juotosasema, laboratoriovirtalähde, yleismittari, oskilloskooppi, ja radiopuhelinmittapaikka (CMT).

Radiohuone

Kolmas huone on radiohuone, josta löytyvät kerhon radioasemat.

HF-asemalla on tällä hetkellä käytettävissä 20-metriseen mastoon asennettuna singleband-yagit 40, 20, 15 sekä 10 metrille. 160m, 80m ja 5 MHz alueilla käytetään dipoleja. WARC-bandien yagi on huollossa. HF-workkiminen suoritetaan FT-1000D:llä ja tarvittaessa lisäkuuluvuutta saavutetaan lineaarisella putkivahvistimella eli tuttavallisesti linukalla.

VHF-UHF-SHF-asemaa varten maston huipussa on yagikaksikot 2m ja 70cm alueille, yagi 6 metrille sekä yagi ja esivahvistin 1.2 GHz:lle. 2m yagien tehonjakaja on tällä hetkellä huonokuntoinen ja odottaa huoltoa.

Satelliittiasemalla on oma radionsa ja pieni mastonpätkä, jonka päässä on az/el-kääntömoottori sekä ristiyagit ja esivahvistimet 2m ja 70cm alueille.