Kerhoillat

Torstaisin klo 18:30 alkaen.

Kerhoillat alkavat virallisesti klo 18:30, mutta usein kerhon ovia availlaan jo paljon aiemmin. Kerholla on yleensä väkeä jonnekin iltakymmenen ja puolenyön tienoille – jos aikoo saapua paikalle myöhään, kannattaa vilkaista tilanne kamerasta tai kysäistä paikallaolevien aikeita IRC:stä #oh2k-kanavalta, tai huhuilla OH2K:ta jollakin Espoon toistinasemista.

Mikäli radioamatööritoiminta kiinnostaa, marssi rohkeasti kerholle lähimpänä torstai-iltana!

Ulko-ovi on nykyään oletuksena suljettuna, mutta oven pielessä on langaton ovikello, jota soittamalla ovi tullaan avaamaan.

Mikäli jollekulle jäsenelle tulee tarve päästä kerholle (esim. QSL-korttiasioissa tai muusta syystä) muulloin kuin kerhoiltana, ota yhteys asemanvalvojaan tai toimihenkilölistassa mainittuihin avaimenhaltijoihin, jotta avaimen lainaaminen tai ovenavauksen sopiminen onnistuisi.

VHF/UHF/SHF NAC ja muut RA-kisat

Kauniaisten Radiokerho pyrkii osallistumaan mahdollisuuksien mukaan mm. kahden metrin NAC-kilpailuihin sekä muihin kotimaisiin ja kansainvälisiin kisoihin. Tervetuloa workkimaan kerholle!

Jäsenten sähköpostilista

Olemme avanneet kerhon jäsenten käyttöön sähköpostilistan johon voit liittyä osoitteessa http://www.krk.fi/mailman/listinfo/jasenet

Lista on tarkoitettu kaikkien kerhon jäsenten käyttöön ja sen tarkoituksena on edistää jäsenten välistä että hallituksen ja jäsenten välistä viestintää.

IRC-kanava

Merkittävä määrä kerhon jäseniä oleskelee IRCnet:n kanavalla #oh2k. Kuten monilla muillakin kotimaisilla amatööriaiheisilla kanavilla, käyttäjiltä edellytetään oikean nimensä ilmoittamista IRC-ohjelman nimelle varatussa realname-kentässä.

Kuvagalleria

KRK:n kuvagalleria